De in Giessenburg geboren onderneemster Carli (26) is sinds oktober het gezicht van De Mannenfabriek in De Graanbuurt. Het concept? Alles voor mannen! Kleding, accessoires, kado artikelen & nog veel meer. 
 Misschien herken je jezelf ook in het verhaal van Carli, haar grootste droom was een eigen winkel runnen. Maar ze wilde er zeker van zijn dat ze er klaar voor was. Vanaf haar 15e heeft ze veel ervaring op gedaan bij de V&D & Jeans Centre als verkoopster. Na de studie technische bedrijfskunde is Carli gaan werken op het hoofdkantoor van Zeeman.
Na 4 jaar bij de Zeeman heeft Carli besloten te gaan beginnen aan haar droom! Ze werdt getriggerd door een leeg pand, waarna een gesprek volgde met Jan Boer. Het besluit was snel genomen zegt Carli. Want Jan was al langer opzoek naar een winkel voor mannen.
De ruimte in de hal leende zich perfect voor het stoere concept wat Carli voor ogen had. Half augustus is de bouw van De Mannenfabriek gestart. Door veel hulp van familie & vrienden hebben ze de deadline van de herfstfair gehaald. In augustus was het nog een lege industriële ruimte en begin oktober konden ze beginnen met de verkoop in een stoere industriele mannen winkel.
Met de merken Only & Sons, Eighty Six en No Excess is er qua kleding voor alle mannen wat wils. Naast de kleding verkopen ze o.a. lederen tassen, portemonnees van Spikes & Sparrow en kado artikelen van 100% leuk.
Toekomst
Carli blijft in de toekomst niet stil zitten, zo gaat ze haar eigenmerk De Mannenfabriek verder ontwikkelen. Momenteel is ze hier druk mee bezig, het eerste product is al te zien in de winkel, de sleutelhouder.
Kom snel een keer langs in De Graanbuurt en vergeet dan vooral niet om langs te gaan bij De Mannenfabriek!