Heerlijk tot rust komen tijdens een boottocht met de fluisterboot. Er is genoeg te zien tijdens de tocht, van het prachtige uitzicht tot de dieren op en langs het water. Tijdens de rondvaart is het mogelijk om te genieten van een buffet, compleet op de groep afgestemd.
 
Het begin.
Corrie, Jolanda & Arjen hebben jarenlang ervaring in de retail en waren op zoek naar een nieuwe uitdaging. Een langgekoesterde wens van Corrie, Jolanda & Arjen is het openen van een restaurant of een mobiele horecagelegenheid. In 2016 hebben zij een Food truck gekocht “voor op de weg”, dit was de eerste stap in de mobiele horeca. Met de foodtruck “Berlin’s Tasty” kunnen ze de catering verzorgen op diverse grote en kleine evenementen op locatie. Voor de mobiele horeca, hebben ze de tweede stap genomen om de rederij over te nemen.  Zo kan je met familie en vrienden genieten van de mooie omgeving op en rondom de Giessen.
 
Mogelijkheden.
Er zijn diverse mogelijkheden om de vaart compleet te maken, hierover spreken we met Corrie, Jolanda & Arjen. Zo vertellen ze dat de arrangementen naar wensen kan worden aangepast, voor verjaardagen, bruiloften, familiedagen of vergaderingen. Wil je een koud/warm buffet, een unieke foodtruck experience of een barbecue? Vraag het aan en krijg een offerte op maat! Wil je met een kleine groep varen, schrijf je dan in voor één van de inschrijfvaarten.
Plannen voor de toekomst.
De 3 ondernemers zitten voorlopig niet stil, ze zijn constant bezig met verbeteringen uitvoeren en nieuwe ideeën te ontwikkelen. Zo hebben ze een compleet nieuwe website en een video gemaakt over de rondvaartboot. Blijf op de hoogte van alle plannen & nieuwtjes via www.rederijgiessenstroom.nl & Facebook!