Op zoek naar natuurlijke verzorgingsproducten of wil je jezelf heerlijk verwennen met een verwen behandeling? Bij Vita! “Beauty & Care” kan het allemaal. Door de kennis van Monique en haar collega’s kunnen zij je perfect adviseren welke producten er bij je passen en goed zijn voor je huid. De winkelformule blijft zich constant ontwikkelen, zowel het product aanbod en de behandelingen worden uitgebreider. 
 
Het begin van Vita!
Vita! is inmiddels al 2 jaar gevestigd in De Graanbuurt in Giessenburg. Twee jaar geleden zijn ze begonnen met producten voor de natuurlijke verzorging. Na 1 jaar zijn ze zich meer gaan richten op de behandelingen zoals, epileren, visagie, gezichtsreiniging, massages voor het gezicht, etc. In de winkel vindt je een assortiment van goede cosmetica en richten ze zich meer en meer op duurzame verzorgingsproducten. Naast de verkoop en behandeling geven ze ook workshops.

 

Hierover spreken we met de eigenaresse Monique, ze heeft ruim 25 jaar ervaring in de cosmetica branche. In 1990 opende ze haar eigen salon. Ondertussen heeft Monique zich gespecialiseerd in gezichtsverzorging en gezicht/huid behandeling met de meest moderne technieken.
“Geniet samen met een vriendin van een duo behandeling.”
 
Naast de winkel is er een ruimte gecreëerd voor de gezichtsbehandelingen, het is mogelijk om een gezichtsbehandeling samen met een vriendin te boeken als duo behandeling. Daarnaast geven ze diverse workshops en party’s in deze ruimte. Alles wordt verzorgd door Vita! met een hapje en een drankje om de Beauty & Care beleving compleet te maken.

Trends

Wat zijn de trends op cosmetica en verzorging gebied? Monique geeft hier antwoord op!
  • Natuurlijke producten
  • Meer opvallende kleuren
  • Mini verzorgingsproducten
  • Meer waterbasis producten
  • Meer make-up tools
  • Make-up dat nog langer blijft zitten
De toekomst van Vita!
Monique blijft in de toekomst niet stil zitten en heeft veel zin in alles wat nog komen gaat. Veel nieuwe producten, welke het assortiment nog verder zullen uitbreiden. Het eerste nieuwe product laat niet lang op zich wachten, namelijk een lijn met natuurlijke bad producten van Grace Cole, deze lijn is verkrijgbaar vanaf donderdag 30 maart. Ook kunt u binnenkort een Microdermabrasie behandeling ondergaan in de nieuwe huid verbeterende salon boven. Vanaf begin mei zullen zij ook starten met nagelbehandelingen en eind mei wordt er een nieuw make-up merk gelanceerd. Als of dat nog niet genoeg was, komt er binnenkort ook nog een collectie toilettassen van JJDK in het assortiment.

 

Naast alle werkzaamheden in de winkel, verzorgen ze ook de visagie van de wereldkampioene Latin American Dance.Visagie
Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten van Vita! Volg ze dan via Facebook of bezoek de website.