Banketaria

Deze winkel is geopend en houdt de maatregelen van de overheid in acht. Zo wordt er, wanneer nodig, verzocht om 1,5 meter afstand te houden, er worden geen handen geschud & worden alle handcontact punten regelmatig gedesinfecteerd. We zijn ook bereikbaar via onze website, Facebook & Instagram pagina om uw bestelling aan te nemen. Bedankt voor uw medewerking!

Wie we zijn

Banketaria is anders. Want Banketaria is zichzelf. En hoe mooi is het dat je het verschil maakt door jezelf te zijn!
Banketaria bestaat uit 2 banketbakkers, Albert Jan en Kees. En zij hebben een missie. Ze gaan voor smaak. Gemaakt van pure producten. Ze zijn gedreven en enthousiast en hebben een enorme liefde voor het vak.
Banketaria biedt een pure smaaksensatie! Of dit nu gaat om een slagroomtaart of een op maat gemaakte sweettable. Dat betekent dat je enerzijds kunt kiezen uit ons bestaande assortiment. Anderzijds bespreken we graag jouw ideeën en wensen, zodat we iets kunnen realiseren wat precies past bij jouw gelegenheid. Uiteraard altijd op basis van onze werkwijze: “pure smaaksensatie”
Banketaria werkt op bestelling, omdat wij geen producten willen verspillen. En de juiste (vries)versheid willen bieden aan onze klanten.