Buurt34

Deze winkel is geopend en houdt de maatregelen van de overheid in acht. Zo wordt er, wanneer nodig, verzocht om 1,5 meter afstand te houden, er worden geen handen geschud & worden alle handcontact punten regelmatig gedesinfecteerd. We zijn ook bereikbaar via onze website, Facebook & Instagram pagina om uw bestelling aan te nemen. Bedankt voor uw medewerking!

Buurt34

Onze winkel vind je in de Kolenbeurs, hier neus je lekker rond voor cadeau artikelen, woon accessoires en sieraden.
We verkopen cadeautjes voor leuke prijzen met persoonlijke en grappige teksten, ook voor een zwangerschap of kraamcadeau kan je bij ons terecht.
Voor in huis vind je kransen, gedroogde bloemen, potjes, planten en nog veel meer accessoires. In onze sieradenhoek verkopen we horloges, kettingen, oorbellen en armbanden. Uniek zijn onze handgemaakte en gepersonaliseerde sieraden, leuk als cadeau voor familie of vriendin.

Schuin boven onze winkel bevindt zich een sfeervolle workshopruimte waar je een workshop ‘leren armband maken’ volgt in combinatie met een high tea. Tijdens de workshop kan je een armband maken, helemaal naar jouw wens. Zoek je een gezellig uitje samen met je zus, vriendin of collega’s? Zoek je een activiteit voor een vrijgezellenfeest, babyshower of kinderfeestje, dan ben je bij Buurt34 aan het juiste adres!

Kijk voor meer informatie op www.buurt34.nl of kom langs in onze winkel.

Tot snel! Trees & Rolinka