De Blauwe Deel

Deze winkel is gesloten. We zijn bereikbaar via onze website, Facebook & Instagram pagina om uw bestelling aan te nemen. Bedankt voor uw medewerking!

Vakantiegevoel

De blauwe Deel is al 20 jaar een gerenommeerd bedrijf in Leerdam en heeft nu een super leuk filiaal aan de idyllische Giessen geopend! In Het Museumstraatje van De Graanbuurt is een kleine afspiegeling van de enorme collectie van De blauwe Deel te bewonderen. Kom kijken en verleng uw vakantie gevoel met een bezoek aan wel 40 originele winkeltjes!

Bij De blauwe Deel zijn prachtige artikelen te vinden die gebaseerd zijn op de kunstzinnige tijdsperiode van 1890 tot 1940. Van sieraden en tapijten tot verlichting en behang: allemaal met een originele en authentieke inslag. Laat je betoveren door de zachtste stoffen en schitterende lichteffecten… 

Items met een verhaal
Een unieke mix van artikelen en toegepaste kunst zorgt ervoor dat je bij De blauwe Deel slaagt, waar je voorkeur ook naar uitgaat. De nieuw vervaardigde Art Nouveau en Art Deco artikelen zijn perfect geschikt om cadeau te geven – aan jezelf of een ander. De blauwe Deel is bovendien hét adres wanneer gezocht wordt naar interieurartikelen voor een jaren 20 of jaren 30 woning. 

Uit voorraad leverbaar
Meer weten? Kom gezellig langs in het Museumstraatje en neem zeker ook een kijkje op onze website voor alle items. Of plan een bezoek in Leerdam. Zie contact: Contact