De Tagine

Deze winkel is geopend en houdt de maatregelen van de overheid in acht. Zo wordt er, wanneer nodig, verzocht om 1,5 meter afstand te houden, er worden geen handen geschud & worden alle handcontact punten regelmatig gedesinfecteerd. We zijn ook bereikbaar via onze website, Facebook & Instagram pagina om uw bestelling aan te nemen. Bedankt voor uw medewerking!

Wij zijn De Tagine, een Mediterrane Woonaccessoire- en Lifestyle winkel. Sinds 2004 brengen wij u de beste ambachtelijke producten uit Marokko.

Ons hoofdproduct is de Tagine, dit is een Marokkaanse kookpot waarin de heerlijkste gerechten bereid kunnen worden. Van unieke woonaccessoires, aardewerk tot betaalbare handgemaakte leren tassen. Dit alles kunt u vinden in onze sfeervolle winkel.

Al onze producten zijn rechtstreeks geïmporteerd uit Marokko waarbij wij fair trade handelen. Wij reizen minimaal 5 keer per jaar naar Marokko, om al onze inkopen te doen. We wisselen vaak van collecties, hebben vaak enkele stuks om ons product uniek te houden en combineren op een moderne manier het oosten met het westen.

”Wij willen op een positieve manier een stukje van de Marokkaanse cultuur presenteren”
——————————————————————————————–
Ontdek een andere manier van koken! Volg een Tagine kookworkshop.

Volg ons via: www.detagine.nl – www.facebook.com/detagine