Na alle inzet om weer back in business te gaan, krijgen we wederom een sluiting om onze oren. Deze keer gaan we niet wachten tot het overwaait en gaan een take away in de graanbuurt starten. Onze openingstijden zijn gelijk aan de winkels in de graanbuurt. Om U van dienst te kunnen zijn, zullen wij ook afhaalmaaltijden ( woensdag tot en met zaterdag ) vanaf 17.00 tot 19.00 uur bereiden. Voor de afhaalmaaltijden is het wel een regel dat de bestelling voor 12.00 uur van de desbetreffende dag moet worden doorgegeven ( belletje of mailen ).0184 618053 of info@eetcafedekleinebeurs.nl. Wij hopen snel weer normaal open te kunnen.
 
Met vriendelijke groet, Theo en Cora .

Eetcafe de Kleine Beurs

Verwachtingen

Daar zijn we kort over, lekker eten in iedere prijsklasse. Er zijn veel keuze mogelijkheden voor ieders beurs! De Kleine Beurs staat uiteraard niet per definitie voor goedkoop. U weet dat er voor het ene of het andere gerecht duidelijk prijsverschillen zijn.

Wat bieden wij

Wij bieden veel keuze mogelijkheden*, zowel overdag en ‘s avonds. voor de kleine en de grote appetijt. Diverse gerechten zijn dan ook in een kleinere portie te bestellen. Voor kinderen tot 12 jaar zijn er ook diverse gerechten. *vis, vlees en vegetarische gerechten.

À la carte

Het is bij ons mogelijk tot maximaal 9 personen À la carte te bestellen. Met meer dan 9 personen dan is een keuzemenu van toepassing, Voor het samenstellen van een keuzemenu kunnen wij u adviseren. Indien u informatie wenst kunnen wij u vrijblijvend voorbeelden meegeven of opsturen.

Uitgebreide menukaart met zowel:

Vis-, als Vleesgerechten en voor de Vegetarische mensen ook diverse mogelijkheden!

Voorgerechten zijn er vanaf: € 5,50
Hoofdgerechten zijn er vanaf: € 16,75
Nagerechten zijn er vanaf: € 5,50

Wij serveren ook diversen voor-, hoofd- en nagerechten in een kleinere portie. 

Wij danken U voor Uw belangstelling
Theo Trapman en Cora Baks

tel. 0184 618053