Galerie Friends of Art

Deze winkel is geopend, maar heeft de openingtijden aangepast. de winkel houdt de maatregelen van de overheid in acht. Zo wordt er, wanneer nodig, verzocht om 1,5 meter afstand te houden, er worden geen handen geschud & worden alle handcontact punten regelmatig gedesinfecteerd. We zijn ook bereikbaar via onze website, Facebook & Instagram pagina om uw bestelling aan te nemen. Bedankt voor uw medewerking!

Nieuw in de Graanbuurt!

Friends of Art, galerie voor hedendaagse kunst

Net zoals je op een kunstwerk verliefd kan worden, word je dat op de Graanbuurt. ‘Een paradijs!’, riep Kitty, een van onze kunstenaressen, spontaan uit. De bijzondere sfeer is meteen voelbaar voor wie lekker door de Graanbuurt dwaalt. Of je nu een romanticus bent of een pragmaticus, je ervaart een vleug bohemien en proeft de rijke historie van de oude panden en in authentieke stijl nagebouwde gevelpandjes.

Onze keuze voor de Graanbuurt

Eén van de unieke historische pandjes kwam vrij… Wat een mooie kans om als als kunstenaarscollectief neer te strijken in de Graanbuurt en om in de unieke rietgedekte herberg ’t Pinkeveer een schatkamer aan kunst te realiseren! Met dank aan de inzet van de Friends of Art kunstenaars – die bruisen van inspiratie en energie – om een fascinerende collectie aan kunst in te brengen. Een collectie die zich steeds vernieuwt met nieuwe kunstreleases. Wij weten: mensen reageren soms heel intens op kunst. Raken geïntrigeerd. Vinden het spannend, mysterieus, exotisch of spectaculair. Of juist sierlijk en verfijnd. In onze galerie kun je in alle rust de kunst op je laten inwerken. Alvast een eerste kennismaking met onze kunst en onze kunstenaars? Op www.friendsofart.nl hebben we alle werken in beeld gebracht.

Vriend worden van Friends of Art

Wil je vriend worden van Friends of Art en op de hoogte blijven van onze releases en kunstevenementen, meld je dan aan onder de knop ‘Ik wil vriend worden’. Van harte welkom bij Friends of Art!

Particuliere en zakelijke projecten

Friends of Art verzorgt ook particuliere en zakelijke kunstprojecten met styling, inrichtingsadviezen en kunstinbreng, waaronder in de horeca.

Kunst als cadeau

Tip:
Voor wie niet kiezen kan, is onze KunstCadeauBon een uitkomst !