Ida’s Thee & Koffie

Deze winkel is geopend en houdt de maatregelen van de overheid in acht. Zo wordt er, wanneer nodig, verzocht om 1,5 meter afstand te houden, er worden geen handen geschud & worden alle handcontact punten regelmatig gedesinfecteerd. We zijn ook bereikbaar via onze website, Facebook & Instagram pagina om uw bestelling aan te nemen. Bedankt voor uw medewerking!

Welkom bij Ida’s Thee & Koffie. Uw Speciaal zaak voor net dàt Thee-tje & Koffie-tje meer! Een nieuw gezicht binnen de Graanbuurt! Onze locatie is de Kolenbeurs.

Wij verkopen 120 smaakvolle thee soorten en 5 exclusieve koffie soorten. Ook is er om de 2 maanden een koffie special te verkrijgen. U kunt bij ons elke thee soort bekijken en ruiken. Dit maakt het makkelijker om uw keuze te maken. Daarnaast zijn we Bunzlau Castle dealer. Dit van oorsprong Poolse serviesgoed is bekend door zijn onverwoestbaarheid. Het is met de hand beschilderd en er is een grote verscheidenheid aan decors. In onze winkel tonen we een deel van het zeer uitgebreide assortiment. Maar natuurlijk is er veel meer speciaal voor u te bestellen. Ouderwets snoepgoed mag niet ontbreken in onze winkel. U vindt er boter kussentjes, kaneelstokken en bijvoorbeeld chocolade koffieboontjes. Ook voor een thee ei, thee ei knijper, een speciale mok of leuke theepot kunt u bij ons binnen wandelen. Er is een mooie keuze aan accessoires aanwezig.  Voor een leuk en betaalbaar kado ben je bij ons aan het juiste adres. Er is voor elke portemonnee wat wils en altijd met zorg ingepakt. Er staan kado ideetjes klaar, maar we helpen ook graag bij het samenstellen van iets speciaals! U krijgt bij Ida’s Thee & Koffie net dat stukje aandacht meer dan bij de grote ketens. Aandacht voor de klant staat altijd hoog in het vaandel. Wilt u zelf rustig rondkijken in de winkel? Dat kan natuurlijk ook. Precies dat wat u prettig vindt, daar probeert Ida op in te spelen.

Komt u ons snel een keer bezoeken? We verheugen ons op uw bezoek!
Of bezoek onze webshop