KoolStuff Concept Store

Deze winkel is geopend en houdt de maatregelen van de overheid in acht. Zo wordt er, wanneer nodig, verzocht om 1,5 meter afstand te houden, er worden geen handen geschud & worden alle handcontact punten regelmatig gedesinfecteerd. We zijn ook bereikbaar via onze website, Facebook & Instagram pagina om uw bestelling aan te nemen. Bedankt voor uw medewerking!

KoolStuff Concept Store

Het is een bruisend mini warenhuis
Een broedplaats voor bijzondere producten
Een kweekvijver van talent
Welkom bij de KoolStuff Concept Store!

De KoolStuff Concept Store biedt gevestigde en opkomende labels, webshops, designers en kunstenaars een fysiek platform voor hun producten die met hart en ziel gemaakt zijn. Niets is doorsnee in de voormalige vintage garage, waarin bijna veertig bedrijven ruimte hebben gehuurd voor een wisselend assortiment met lifestyle producten. 

We selecteren producten met zorg, die daarom niet alledaags, creatief, ambachtelijk en misschien ook een beetje gek, maar altijd van goede kwaliteit en niet zelden voorzien zijn van een inspirerend verhaal. Voor jezelf of als a gift to give, voor én door eenieder die met volle teugen van de mooie dingen in het leven geniet. Van woondecoratie, sieraden, kunst, serviezen en meubelen tot aan keramiek, kleding, dierbenodigdheden, streekproducten, cadeaus en alles daartussen.

Het is wetenschappelijk onderzocht: winkelen maakt gelukkig
En de collectie wisselt regelmatig
Dus kom snuffelen en laat u verrassen
Kom gemoedelijk buurten in de Graanbuurt

Volg ons ook via: www.facebook.com/KoolStuffConceptStore

Of via: https://www.instagram.com/koolstuffconceptstore