Loft16: De leukste kleine woonwinkel van Nederland!

Geen loze slogan, maar een doel! Dat willen wij, Theo & Ingrid Reijs, zijn. Dat willen wij van Loft16 maken, door bijzondere woonaccessoires aan te bieden. Met objecten die jou, jouw huis en jouw tuin apart en eigen maken.

Collectie

De collectie bestaat uit creatieve, authentieke en sfeervolle producten voornamelijk gericht op wonen. Daarbij vergeten we de tuin, als verlengstuk van je huis, zeker niet. Met veel passie en plezier hebben wij een exclusief assortiment samengesteld. Belangrijke eisen zijn dat wij het mooi vinden. Daarnaast vooral ook dat het niet op elke hoek van de straat wordt aangeboden. Tenslotte willen we eigentijds en ook een beetje trendsettend zijn. Daarom hebben we producten van hout en van ijzer. Brengen we variatie aan door verschillende soorten woonaccessoires in te kopen. Denk bijvoorbeeld aan wanddecoratie, tafels, eetkamerstoelen. Kasten en lampen. Kaarsen en waxinelichthouders. In de mixstijl industrieel, landelijk, India. Gezellig en warm. En dat alles met een prachtig uitzicht op rivier de Giessen.

Wij hopen dat je net zo van onze wooncollectie geniet als wij!

Webshop en shop-in-shop

In de winkel in de ontzettend leuke Graanbuurt in Giessenburg staan we zelf 3 dagen per week. Bovendien hebben we een shop-in-shop in Depot Zeven te Hulst (naast Morres Meubels), daar hoeven we zelf niet te zijn. En tenslotte bieden we de meeste producten ook aan via onze webshop, www.loft16.nl

Tenslotte

 Is Loft16 de leukste kleine woonwinkel van Nederland? Dat oordeel is natuurlijk aan jou. Kom kijken en overtuig jezelf! We zijn geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10 – 17 uur.

Loft16 | Theo & Ingrid Reijs