MAvandenberg

Deze winkel is geopend en houdt de maatregelen van de overheid in acht. Zo wordt er, wanneer nodig, verzocht om 1,5 meter afstand te houden, er worden geen handen geschud & worden alle handcontact punten regelmatig gedesinfecteerd. We zijn ook bereikbaar via onze website, Facebook & Instagram pagina om uw bestelling aan te nemen. Bedankt voor uw medewerking!

MAvandenberg is niet alleen een winkel, maar ook een tuin- & interieurarchitectenbureau. Vanuit mijn ‘bouwkeet’ werk ik aan ontwerpen. U kunt tijdens openingstijden altijd langskomen zonder afspraak met vragen en/of mijn werk bekijken. In mijn winkel vind je o.a. de collectie van outdoor designmerk Weltevree. Berucht om z’n inventieve en eigenzinnige ontwerpen; van de houtgestookte Dutchtub, de Outdooroven tot de slimme Guidelight en Patio High Back.

Verder laat ik je graag kennismaken met oa. de rubberen vazen en verlichting van Renate Vos, NeighBirds vogelhuisjes van Utoopic, kunst van Maja Philips, de illustraties van Maartje van den Noort, eigen viltwerk, de Fältovn van Harrie Leenders; een draagbare houtkachel voor buitengebruik. Speciaal voor avonturiers!

Het zijn stuk voor stuk krachtige ontwerpen van een hoogwaardige kwaliteit, bedoeld om een lange tijd mee te gaan.

Laat je verrassen en wees welkom!
Miranda