Piazza Della Vita

Deze winkel is gesloten. We zijn bereikbaar via onze website, Facebook & Instagram pagina om uw bestelling aan te nemen. Bedankt voor uw medewerking!

Passie voor koffie en Italië!!

Koffie zoals deze daardwerkelijk behoort te zijn….krachtig, smaakvol en op een juiste temperatuur. Vol overgave bereiden onze barista’s, op Italiaanse wijze, de heerlijkste cappuccino’s, espresso’s, ristretto’s en macchiato’s. Voorzien van Latte Art en, naar wens, eventueel een heerlijke siroop. Bij onze koffie serveren wij heerlijke lekkernijen die door onze bakkers uit de regio worden gemaakt. Kwaliteit en smaak staat bij de keuze van onze leveranciers voorop.

De karakteristieke smaken van Italië vind je terug in onze lunchgerechten. Pure en verse ingrediënten die de smaakpapillen behoorlijk wakker schudden om vervolgens een grote glimlach te laten verschijnen…Waan jezelf in Toscane, Lazio of Sicilië en geniet van onze gerechten op onze wisselende menukaart.

De Italiaanse twist komt ook naar voren bij onze high tea, verjaardagsfeestjes en bedrijfsuitjes. En ja, zoals aangegeven in onze lunchroom….bij ons staat de tijd stil! Tijd om te proeven….tijd om te genieten!

Meer informatie:
www.piazzadellavita.nl
https://www.facebook.com/PiazzadellaVita/