Vita!

Deze winkel is gesloten. We zijn bereikbaar via onze website, Facebook & Instagram pagina om uw bestelling aan te nemen. Bedankt voor uw medewerking!

We staan voor “Pure Verwennerij”! Je kunt jezelf natuurlijk altijd verwennen met de mooie producten uit onze winkel. Wij gaan hierbij een stapje verder en willen ook jou verwennen. Je kunt bij ons altijd advies vragen en even op de stoel gaan zitten voor een make-up advies of manicure. Daarnaast kun je onze producten altijd even ruiken of ervaren. We nemen altijd de tijd voor jou !

Wat kan Vita ! voor je doen? Onze winkel biedt een uitgebreid assortiment aan producten voor je persoonlijke verzorging. Daarnaast hebben wij een breed scala aan cadeau artikelen voor hem en voor haar.

Naast onze winkel kun je ook een afspraak maken voor een schoonheidsbehandeling. Denk hierbij aan diverse gezichtsbehandelingen, microdermabrassie,  manicurebehandelingen en nog veel meer. Ook is het mogelijk om samen met je man, vriend(in), moeder of dochter een duo behandeling te ondergaan.

De schoonheidssalon is elke maandag, dinsdag en woensdag open van 09.00 tot 17.00 uur. De rest van de week (donderdag, vrijdag en zaterdag) zijn wij geopend als winkel.

Lees meer op onze site : www.vita-cosciente.nl/ en bezoek onze webshop www.vita-webshop.nl